16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialPrimele autocare Euro 6 din România, cumpărate de o companie sibiană

Primele autocare Euro 6 din România, cumpărate de o companie sibiană

Cel mai mare transportator de persoane din România, compania Atlassib, a lansat pe piaţă 10 autocare noi Mercedes Benz Tourismo. Ele sunt primele autocare Euro 6 din ţară.

Transportatorul a ajuns să aibă acum 60 de autocare noi din totalul flotei, care numără aproape 200 de autocare proprii, care circulă pe 35 de rute din 13 ţări ale Uniunii Europene.

“Deschidem drumul autocarelor Euro 6 în România şi lansăm aceste 10 autocare Mercedes Benz Tourismo, care vor arăta în Europa că şi societăţile de transport din România sunt capabile să ofere servicii de calitate, sunt capabile să se adapteze normelor europene şi sunt capabile să ofere servicii nu doar de calitate, de siguranţă, dar şi cu un impact puternic pozitiv asupra protecţiei mediului”, a declarat Daniel Micu, directorul general Atlassib.

Lansarea a avut loc în prezenţa lui Boris Billich, CEO Mercedes Benz România, care i-a oferit în mod simbolic o cheie a autocarelor lui Oprea Carabulea, reprezentantul acţionarilor.

Investiţia pentru aceste 10 autocare ajunge la 2,5 milioane euro. Internet wireless la bord, minibar, însoţitor de bord şi facilităţi comparabile cu cele de la clasa bussines de zbor vor fi oferite printr-un nou serviciu denumit Atlassib Premium şi care va fi introdus pe unul dintre cele 10 autocare, pe rute spre nordul Italiei.

Cele mai citite

Victorie cu record pentru Simone Tempestini în Raliul Argeșului

Simone Tempestini a ajuns la cinci victorii în Raliul Argeșului, un record absolut al competiției, după ce s-a impus autoritar în etapa care a...

Vasile Bănescu (BOR): “Victoria lui Nemo (Nimeni), zdrobitoare asupra firescului și insultătoare la adresa Muzicii”

Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortdoxe Române (BOR), Vasile Bănescu, comentează în termeni duri finala concursului Eurovision, susținând că ea a reprezentat "Victoria lui...

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă