15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialPreţul pentru Liga a II-a

Preţul pentru Liga a II-a

Farul trebuie să împartă 25.000 de euro la opt jucători pentru a fi programată în meciul de sâmbătă şi astfel să evite retrogradarea.

Mai sunt de dis­putat doar do­uă etape din Liga a II‑a la Fotbal. Dacă pe teren Farul nu mai are emoţii în privinţa retrogradării, în afara lui situaţia stă cu totul diferit. Deja echipa de pe litoral nu a fost programată în una dintre etape şi o nouă astfel de decizie a forului de la Bucureşti ar duce automat la retrogradarea clubului constănţean. Condiţiile pentru ca acest lucru să se întâmple chiar la finalul acestei săptămâni sunt deja întrunite. Constănţenii datorează unui număr de opt jucători nici mai mult, nici mai puţin de 25.000 de euro, bani pe care trebuie să îi achite până joi pentru a fi programaţi în penultima etapă de campionat, atunci când ar trebui să joace pe teren propriu cu Steaua II Bucureşti. Această sumă reprezintă ratele pe care clubul le are restanţe la acei jucători, în urma reeşalonării salariilor restante. Cum aceste lucruri nu erau suficiente pentru a face viaţa grea marinarilor, Tricolorul Breaza, echipa contra căreia Farul a jucat etapa trecută, a depus o contestaţie la FRF, prin care spune că echipa de pe litoral nu avea drept de joc. Acest caz va fi şi el analizat în cursul acestei săptămâni, cel mai probabil azi.

Cine are de primit bani

Revenind la cazul datoriilor, acestea se referă la jucătorii Barbu, Şchiopu, Paşcovici, Rastovac, Rusmir, Evdochim, Ştefan Sandu şi Florin Neaga. Marea majoritate a banilor trebuie daţi jucătorilor străini, ceilalţi având de primit sume mai mici şi arată disponibilitate la renegociere. „Sperăm să avem posibilitatea de a plăti aceşti bani. Este treaba conducerii, dar şi noi facem parte din acelaşi club şi nu ne dorim în nici un caz astfel de probleme”, a declarat directorul tehnic al constănţenilor, Denis Şerban. 

Revin mai mulţi jucători

La meciul din etapa trecută, FC Farul s-a prezentat la Breaza cu un lot de doar 15 jucători, ceea ce înseamnă doar patru rezerve. Cu toate acestea, constănţenii au reuşit să se impună cu scorul de 3-1. Dacă meciul cu Steaua se va juca, atunci cuplul de tehnicieni constănţeni Butoiu/Şerban nu va mai avea astfel de probleme. Pătraşcu, Pantelie, Sardescu, Ignat şi Matei, absenţi la Breaza din diferite motive, vor reveni la lot. Absenţe notabile sunt cele ale lui Ninu şi Vlas, dar şi Larie, acesta din urmă fiind eliminat în ultimul meci.

 

2 zile are la dispoziţie FC Farul pentru a plăti datoriile către jucători şi astfel să fie programat în etapa a XXXIII-a.

Cele mai citite

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă