3.5 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialPremierul israelian: Activităţile de spionaj ale SUA sunt inacceptabile

Premierul israelian: Activităţile de spionaj ale SUA sunt inacceptabile

Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, consideră că activităţile de spionaj ale Statelor Unite îndreptate împotriva Israelului sunt “inaaceptabile”, informează Mediafax.

“Date fiind relaţiile apropiate dintre Israel şi Statele Unite, unele lucruri nu se fac şi sunt inacceptabile pentru noi”, a declarat Benjamin Netanyahu.

Pe fondul acuzaţiilor de spionaj, mai mulţi membri ai Guvernului de la Ierusalim au cerut intensificarea presiunilor pentru eliberarea lui Jonathan Pollard, un israelian condamnat în SUA pentru spionaj.

Agenţia americană pentru Securitatea Naţională (NSA) şi Serviciul guvernamental britanic de informaţii (GCHQ) au spionat peste 1.000 de obiective străine în ultimii ani, printre demnitarii vizaţi fiind fostul premier israelian Ehud Olmert şi lideri UE, a dezvăluit ziarul The New York Times, citând documente oferite de transfugul Edward Snowden.

Cele mai citite

Mircea Bravo, accident cu mașina. Polițiștii l-au testat antidrog

Vloggerul Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier în Beiuș, județul Bihor. El ar fi pătruns pe sensul opus de circulație și ar...
00:01:16

VIDEO. Încep lucrările pentru salvarea “turnului înclinat” din Bologna

Au început lucrările de securizare și restaurare a "turnului înclinat" din Bologna, ca urmare a temerilor că acesta s-ar putea prăbuși. Există temeri că respectivul...
Ultima oră
Pe aceeași temă