23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialPovestea de 100 de ani a grupului Franke

Povestea de 100 de ani a grupului Franke

Franke, lider pe piaţa autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic, celebrează astăzi, 100 de ani de existenţă a grupului în cadrul unui eveniment local în care se vor alătura partenerii de business, presa locală şi având ca invitat de onoare pe Alteţa Sa Regală, Principele Radu al României.

 

Franke România marchează pe plan local aniversarea centenarului printr-o donaţie în valoare de 5.000 de euro în beneficiul proiectelor derulate de Fundaţia Principesa Margareta a României, sprijinind centrul de voluntari Hercules unde sunt ajutaţi 55 de copii şi 20 vârstnici.

Povestea Grupului Franke începe în urmă cu 100 de ani în atelierul unui instalator dintr-un sat elveţian unde se năştea o afacere care avea să se extindă în peste 70 de companii din 40 de ţări din toată lumea, cu peste 11.000 de angajaţi. Produsele Franke sunt prezente acum în bucătăriile a peste 100 de milioane de locuinţe, definind un stil de viaţă prin calitate, design şi inovaţie.

„Mă simt onorat să fac parte din echipa Franke şi să contribui la scrierea istoriei companiei, mai ales într-un moment în care toate eforturile depuse de-a lungul vremii se unesc pentru a sărbători un secol de excelenţă tehnologică, calitate, inovaţie şi design nemuritor. Deşi pe piaţa locală activăm doar de 13 ani, suntem convinşi că, prin generaţia viitoare, Franke va sărbători 100 de ani de existenţă şi în România”, a declarat Florin Porojan, Director General Franke România.

Cu ocazia aniversării pe plan local, conducerea globală a gruplui va fi reprezentată prin Bruno Bigaran, Senior Vice President Innovation & Supply and Head of Business Unit South.

„Angajamentul de a nu face nici un compromis atunci când vine vorba de calitate, inovaţie şi stil, de a ne concentra pe ceea ce este esenţial în business-ul nostru şi maiestria de a ne transforma clienţii în ambasadori sunt factorii cheie din spatele istoriei Franke, valori pe care le păstrăm şi astăzi. De aceea, începând de anul acesta, Franke va stabili noi repere tehnologice prin dezvoltarea unei serii de produse aniversare şi îşi va ghida activităţile după principii referitoare la drepturile omului, protecţia mediului, normele muncii şi anti-corupţiei”, a declarat Bruno Bigaran, Senior Vice President Innovation & Supply and Head of Business Unit South.

Cele mai citite

Tipuri de gletiere: care sunt și cum alegi modelul potrivit?

Ai în plan finisarea suprafețelor cu glet sau placarea pereților și a podelelor cu plăci...

Descoperă beneficiile consumului de produse artizanale

Într-o lume dominată de producția industrială și de alimentele procesate, produsele artizanale reprezintă o răsplată pentru cei care apreciază gustul autentic, calitatea superioară și...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă