20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPonta la mitingul USL: Trebuie să spunem "Da" pentru a-l vedea pe...

Ponta la mitingul USL: Trebuie să spunem “Da” pentru a-l vedea pe Băsescu la închisoare, alături de Videanu

 Premierul Victor Ponta le-a spus, joi seară, participanţilor la mitingul USL din capitală, că românii trebuie să spună “Da” la referendumul din 29 iulie “pentru a-l da jos pe Traian Băsescu şi pentru a-l vedea la închisoare împreună cu Videanu, pentru banii furaţi”, potrivit Mediafax.

“Împreună cu ceilalţi colegi am spus că trebuie să oprim contractele cu băieţii deştepţi, cei care prin Videanu l-au plătit pe Băsescu în toţi aceşti ani ca să fure peste un miliarde de euro. Trebuie să spunem «Da» pentru a-l da jos pe Traian Băsescu şi pentru a-l vedea la închisoare pe Băsescu cu Videanu, pentru banii furaţi”, a spus Ponta.

Victor Ponta a făcut referire şi la vila Dante, despre care a spus că Traian Băsescu a vrut să şi-o atribuie şi a întrebat mulţimea dacă acolo ar trebui să stea Băsescu, răspunsul oamenilor fiind “la puşcărie”.

“Aţi văzut unde voia să stea Băsescu, în ce casă? Unde trebuie să stea Băsescu?”, a spus Ponta, mulţimea răspunzându-i: “La puşcărie, Băsescu la puşcărie”.

Ponta a mai spus că Băsescu trebuie dat jos prin votul cetăţenilor, urmând ca justiţia să-l trimită “acolo unde îi este locul”.

“Eu mi-am făcut datoria şi am luat casa luxoasă. Dumneavoastră trebuie să votaţi «DA» şi justiţia trebuie să-l trimită acolo unde merită cu adevărat”, a mai spus Ponta.

Potrivit organizatorilor, la mitingul USL care s-a desfăşurat de la Romexpo au participat aproximativ 35.000 de oameni.

Cele mai citite

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă