12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSpecialPoliția sud-coreană a arestat un american ce înota spre Coreea de Nord

Poliția sud-coreană a arestat un american ce înota spre Coreea de Nord

Autorităţile sud-coreene au arestat un american ce încerca să traverseze înot râul de la granița cu Coreea de Nord, scrie Mediafax.

"Un cetăţean american a fost arestat în cursul nopţii în timp ce încerca să traverseze înot râul în direcţia Coreei de Nord", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al ministerului.

Potrivit agenţiei Yonhap, el le-ar fi spus anchetatorilor că intenţiona să-l întâlnească pe liderul nord-coreean Kim Jong-un.

Niciun reprezentant al Ambasadei Statelor Unite în Coreea de Sud nu a putut fi contactat imediat pentru a comenta acest caz.

Potrivit unei surse guvernamentale citate de Yonhap, bărbatul, de aproximativ 30 de ani, a fost găsit de o patrulă de grăniceri, întins şi epuizat, pe malul sudic al râului Han, la frontiera dintre Nord şi Sud.

Cele mai citite

VIDEO. Ciolacu, despre plata pensiilor înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că plata pensiilor înainte de Paşte este "în grafic"."Încep cu anunţul că suntem în grafic, astfel încât pensiile să...

Burkina Faso: Autoritățile interzic mai multe agenții de presă străine

Autorităţile din Burkina Faso au suspendat mai multe instituţii de presă străine deoarece au prezentat subiectul prin care armata, aflată la putere, a fost...

Dan Petrescu, back in business! „Bursucul” s-a întors oficial la CFR Cluj. „Gata cu vorba, acum la treabă”

Deși stabilise să o preia pe CFR Cluj din sezonul următor, Dan Petrescu a revenit pe banca tehnică a grupării din Gruia mai devreme...
Ultima oră
Pe aceeași temă