11.2 C
București
duminică, 26 martie 2023
AcasăSpecialPercheziţii la sediile unor firme din domeniul construcţiilor şi publicităţii pe raza...

Percheziţii la sediile unor firme din domeniul construcţiilor şi publicităţii pe raza municipiului Bucureşti. Prejudiciul se ridică la suma de 1.000.000 de lei

Miercuri dimineaţă, Poliţia Română a descins la locuinţele unor persoane fizice şi la sediul unor firme din domeniul construcţiilor şi publicităţii. Sunt vizate infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul se ridică la suma de 1.000.000 de lei.

„Ofiţerii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează, la această oră, 5 percheziţii, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov și Dâmbovița, la domiciliile sau reşedinţele unor persoane şi la sediile ori punctele de lucru ale unor societăţi comerciale.

Cercetările în acest caz au relevat faptul că, mai multe persoane ar fi săvârșit infracțiunile de evaziune fiscală și spălare a banilor, prin intermediul unor societăți comerciale ce desfășoară activități în domeniul construcțiilor și publicităţii.

Prin faptele penale, cei implicaţi ar fi creat un prejudiciu bugetului de stat de aproximativ 1.000.000 de lei”, se arată într-un comunicat emis de IGPR.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București pe raza municipiului Bucureşti și a județelor Ilfov și Dâmbovița. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă