17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024.

Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la ora 12,30. Anunțul privind organizarea acestei ședințe a fost transmis de Executiv în seara de 22 aprilie, la ora 22,44 – deci foarte târziu.

Nu există deocamdată informații despre actele normative care ar fi discutate în ședința din 23 aprilie. De obicei, proiectele de acte normative sunt anunțate de Secretariatul General al Guvernului (SGG).

Convocarea ședinței de marți a Executivului s-a făcut, luni seară, după ce la Palatul Victoria s-a desfășurat o reuniune de peste 12 ore a liderilor coaliției PSD – PNL, reuniune la care a participat și premierul Ciolacu, în calitate de președinte al PSD. Scopul reuniunii PSD – PNL a fost găsirea unui alt candidat la funcția de primar general al Capitalei, în locul lui Cătălin Cîrstoiu.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Spitalul “Foişor”, actualizare cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generală fiind stabilă, fără modificări semnificative faţă de zilele anterioare, au informat reprezentanţii Spitalului...
Ultima oră
Pe aceeași temă