13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialParcare pentru biciclete la Palatul Victoria

Parcare pentru biciclete la Palatul Victoria

Guvernul a instalat în curtea Palatului Victoria, un rastel pentru parcarea bicicletelor, anunțul fiind făcut pe pagina de Facebook a Ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Social, condus de Violeta Alexandru.

"Prin ianuarie, după Sărbatori am început să întrebăm cum de nu există parcare pentru biciclete la Guvern. Fusese, o perioadă, printr-o parcare în apropiere dar cineva o desființase. Doar nu o să vină cineva la Guvern cu bicicleta? La final de ianuarie, după o vizită OPTAR (Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România -n.r.) la noi, ne-am decis să ne interesam cine și cum se poate ocupa de montarea unei parcări chiar în curtea Guvernului." se arată pe pagina de Facebook a MCPDS.

Textul este însoțit și de o fotografie în care apare ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Social, Violeta Alexandru.

Rastelul a fost montat la intrarea din bulevardul Iancu de Hunedoara și poate parca cinci biciclete. În viitor, se intenționează instalarea unui rastel la intrarea din strada Paris și a altor două în parcările din jurul Palatului Victoria.

Și Camera Deputaților a amplasat, în urmă cu un an, un rastel pentru10 biciclete la intrarea S2 din Palatul Parlamentului, destinat deputaților și personalului angajat.

Cele mai citite

Arest la domiciliu pentru medicul care a uitat o compresă în ambdomenul unei paciente, iar aceasta a murit

Medicul care a operat o femeie din localitatea dâmboviţeană Dragomireşti şi ar fi uitat o compresă în abdomenul acesteia, lucru ce a dus la...

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...
Ultima oră
Pe aceeași temă