16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPandurii a învins Braga cu 2-0 şi s-a calificat în grupele Ligii...

Pandurii a învins Braga cu 2-0 şi s-a calificat în grupele Ligii Europa

Formaţia Pandurii a învins echipa portugheză Braga, în deplasare, scor 2-0 şi s-a calificat în grupele Ligii Europa. În meciul tur Pandurii au pierdut în România cu 0-1, conform uefa.com.

Pandurii a deschis scorul în minutul 15 prin Buleică, însă scorul a rămas la fel vreme de mai bine de 100 de minute. Gorjenii au avut nevoie de cea de a doua repriză de prelungiri pentru a înscrie golul victoriei, ei reuşind să nu primească gol. Ciucur a înscris golul de 2-0 în minutul 117, când toată lumea se pregătea de loviturile de departajare.

Echipele de start au fost

Sporting Braga: Eduardo – Baiano, Nuno Andre, Aderlan Santos, Joaozinho – Ruben Micael, Mauro, Luiz Carlos – Alan (Salvador Agra ’65), Edinho (Pardo ’65), Yazalde (Eder ’81). Antrenor: Jesualdo Ferreira.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Erico, Paraskevas, Momcilovici – Anton, Breeveld – Buleică (Mamele ‘120), Eric (C. Cristea ’70), Nicoară (Ciucur ’84) – Matulevicius. Antrenor: Cristian Pustai.

România va avea două echipe în continuare în cupele europene, Steaua, în grupele Ligii Campionilor şi Pandurii, în grupele Ligii Europa. Totuşi Astra şi Petrolul, eliminate de Maccabi, respectiv Swansea aşteaptă tragerea la sorţi prin care va fi aleasă o echipă care să o înlocuiască în Liga Europa pe Fenerbahce. Echipa turcă a fost eliminată din competiţiile europene de către UEFA. 

Citeşte şi Astra Giurgiu a fost eliminată de Maccabi Tel-Aviv în play-off-ul Ligii Europa

Petrolul Ploieşti învinge Swansea, dar ratează calificarea în Liga Europa

Cele mai citite

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...
Ultima oră
Pe aceeași temă