20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialOslo: Principalul suspect arestat după atacurile din Norvegia susţine că a acţionat...

Oslo: Principalul suspect arestat după atacurile din Norvegia susţine că a acţionat singur

Principalul suspect arestat după masacrul din Norvegia, Anders Behring Breivik, a declarat că a acţionat “singur” în comiterea ambelor atacuri, informează AFP, citând surse din cadrul poliţiei norvegiene, potrivit Mediafax.

Cu toate acestea, poliţia a comunicat că anchetează în continuare dacă a fost un singur agresor sau au existat şi complici.

“În cursul interogatoriului, a spus că a acţionat singur. Vom verifica această ipoteză pe parcursul anchetei”, afirmă Sveinung Sponheim, şeful poliţiei norvegiene.

Bilanţul încă provizoriu al atacurilor din regiunea Oslo este de 92 de morţi şi 97 de răniţi, conform comisarului Sveinung Sponheim.

Mai multe persoane sunt în continuare dispărute după atacurile comise vineri seara. “Există în continuare dispăruţi în zona unde se află clădirile guvernamentale”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Oslo.

Potrivit poliţiei, 67 de persoane au primit îngrijiri medicale după atacul care a vizat tabăra de pe Insula Utoya, iar 30 după explozia din centrul capitalei norvegiene.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă