5.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialOpt spărgători de locuințe au fost reținuți în urma unor percheziții în...

Opt spărgători de locuințe au fost reținuți în urma unor percheziții în Prahova

17 percheziţii domiciliare au avut loc miercuri dimineaţă în Prahova la persoane bănuite că ar fi comis furturi din locuinţe. Polițiștii au ridicat mai multe ceasuri, testere auto, contracte de amanet și sume de bani. Opt persoane bănuite în cauză au fost reținute pentru 24 de ore.

”La data de 5 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti şi Secţiilor de Poliţie Rurală şi Urbană, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul I.P.J. Prahova, au efectuat 17 percheziţii domiciliare în localităţile Ploieşti, Urlaţi şi Mizil, din judeţul Prahova.

Percheziţiile au vizat persoane bănuite de furturi din locuinţe, care ar fi săvârşit mai multe fapte de acest gen pe raza municipiului Ploieşti, precum şi depistarea unor bunuri, susceptibile a proveni din comiterea acestor fapte”, informează IGPR.

Prejudiciul cauzat prin faptele săvârşite a fost estimat, până în prezent, la aproximativ 100.000 de lei.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 1.500 de lei, mai multe ceasuri, testere auto și contracte de amanet.

8 persoane, bănuite în cauză, au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Cele mai citite

Peste 3000 de dealeri auto îi cer lui Joe Biden să oprească inițiativa privind vehiculele electrice

O coaliție formată din peste 3.000 de dealeri auto din SUA îi cere președintelui Joe Biden, printr-o scrisoare deschisă, să stopeze inițiativa considerată agresivă...

Plicurile antișoc sunt soluția perfectă pentru expedieri sigure și protejate

Produsele livrate clienților tăi au nevoie să fie protejate. Să ajungă la destinatar în starea în care pleacă din depozitul tău.  Ești proprietarul unui magazin...

Îngrijorări tot mai mari legate de Papa Francisc care nu mai merge la COP28 privind clima de la Dubai

Papa Francisc și-a anulat călătoria planificată la reuniunea COP28 privind clima de la Dubai din cauza efectelor gripei și a unei inflamații pulmonare, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă