12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialO tânără de 28 de ani din Făgăraş a fost omorâtă în...

O tânără de 28 de ani din Făgăraş a fost omorâtă în faţa copilului ei de cinci ani

O femeie de 28 de ani din Făgăraş a fost ucisă sâmbătă seară, în apartamentul ei, principalul suspect fiind fostul ei concubin, în momentul comiterii crimei în casă fiind şi copilul victimei, în vârstă de cinci ani, transmite NewsIn.

Poliţia a fost sesizată la ora 21.45 de un vecin al victimei, la locul faptei deplasându-se de urgenţă o echipă operativă condusă de un procuror criminalist, echipă formată din poliţişti de la Serviciul Criminalistică şi Poliţia Făgăraş, dar şi un medic de la Laboratorul de medicină Legală Braşov.

„În imobilul respectiv, într-un pat, a fost identificat cadavrul unei localnice de 28 ani, care prezenta mai multe plăgi înjunghiate în zona toracelui. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul”, a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvînt al IPJ Braşov.

Din primele cercetări a reieşit că femeia a fost vizitată, sîmbătă seară de către concubinul ei, în vîrstă de 28 de ani. Cei doi s-au certat şi, pe fondul geloziei, bărbatul ar fi luat un cuţit de bucătărie cu care ar fi ucis-o pe femeie. Cercetările sunt continuate de către poliţişti şi procurori, aceştia căutându-l pe concubinul femeii, care a devenit principalul suspect al crimei

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă