27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialO NAVĂ RUSEASCĂ A DISPĂRUT pe mare, cu 700 de tone de...

O NAVĂ RUSEASCĂ A DISPĂRUT pe mare, cu 700 de tone de MINEREU DE AUR la bord

O navă cargo rusească, Amurskaia, a dispărut cu o zi în urmă în Marea Ohotsk (Extremul Orient rus), având la bord în jur de 700 de tone de minereu de aur, şi un echipaj format din 8 persoane, relatează agenţiile ruse de presă, potrivit Agerpres.

Iniţial, presa rusă a relatat că 11 marinari s-ar afla la bordul navei, ulterior însă s-a aflat că trei dintre ei nu au putut să plece în această cursă din motive de sănătate.

Înaintea dispariţiei, nava a trimis semnale de urgenţă. Echipajele trimise pentru salvarea cargoului cu minereu de aur continuă căutările, de duminică dimineaţă, dar deocamdată, fără niciun rezultat.

Căutările sunt dificile şi din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile: elicopterele nu pot fi antrenate în operaţiunea de căutare din cauza vântului puternic şi a viscolului, precizează Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă pe site-ul său oficial.

La căutări participă trei nave maritime, urmând ca, atunci când vremea se va îndrepta, să fie angrenate şi două elicoptere.

 

Cele mai citite

Mbappe și Ronaldo, resemnați. Golgheterul EURO 2024 e autogolul

Ilustrație: Marian Avramescu Supervedetele fotbalului Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe sunt pe cale să plece cu cozile între picioare de la Turneul Final al...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...
Ultima oră
Pe aceeași temă