18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialO femeie şi-a lăsat noul iubit să-i tatueze tot corpul pentru a...

O femeie şi-a lăsat noul iubit să-i tatueze tot corpul pentru a sărbători divorţul

O femeie din Marea Britanie, mamă a doi copii, şi-a sărbătorit divorţul lăsându-şi noul iubit să-i tatueze întregul corp. Jacqui Moore, 41, are corpul tatuat în proporţie de 85% cu un model continuu în alb şi negru, proces care a durat opt ani.

Singurele locuri netatuate sunt axila stângă, jumătate din piciorul drept şi o mare parte din faţă, însă femeia speră să acopere şi aceste părţi până în primăvara anului următor.

Jacqui lucrează ca grădinar la o şcoală privată din Oxford, potrivit dailymail.co.uk şi s-a îndrăgostit de artistul tatuator Andreas Moore (poreclit Curly), de 45 de ani, după ce a divorţat de soţul ei în martie 2003.

„Am vrut ca noul tatuaj să simbolizeze libertatea mea şi noul capitol din viaţa mea. Când am ajuns la salonul de tatuaje l-am cunoscut pe Curly şi ne-am îndrăgostit şi mă tatuează încă de atunci,” a spus femeia.

„Mulţi oameni mă tratează diferit: unii sunt foarte drăguţi, în vreme ce primesc nişte priviri foarte ciudate de la alţii. Unii oameni mi-au spus chiar că arăt dezgustător, dar sunt mândră de corpul meu şi îl văd ca pe o operă de artă,” a mai adăugat ea.

Curly a petrecut 35 de ore doar pentru a-i tatua flori indiene şi tibetane încolăcite pe piciorul drept, dar tatuajul ei include un roi de libelule pe spate şi o pânză mare de păianjen pe burtă, cu tarantule care umblă pe ea.

Femeia nu a plătit nimic pentru tatuaj deoarece Curly e iubitul ei, dar valoarea acestuia se ridică la uimitoarea sumă de 13.440 de lire sterline.

Cele mai citite

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

O bonă din București a lovit copilul pe care îl avea în grijă. Femeia a fost reținută

Vineri, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 22 Poliție au pus în aplicare un mandat de aducere emis pe numele...

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă