Supermodelul Gisele Bündchen şi sportivul de performanţă Tom Brady reprezintă un cuplu perfect în showbiz, dar şi un cuplu model în ce priveşte dieta. Bucătarul cuplului, chef Allen Campbell, care a lucrat la restaurante de top din Statele Unite, a dezvăluit pentru Huffingtonpost în ce constă această dietă.
Campbell a povestit despre tendinţa celor două vedete, împreună cu cei trei copii ai familiei, de a se orienta către hrana ecologică, cu produse organice, o alimentaţie bazată pe plante, fără ingrediente artificiale şi organisme modificate genetic.
„În proporţie de 80%, consumă doar vegetale – a mărturisit Campbell, care a detaliat că în general, cuplul preferă legumelele cele mai proaspete şi cerealele integrale: orez brun, quinoa, mei, fasole. „Restul alimentaţiei, celelalte 20 de procente, înseamnă carne foarte slabă, fie raţă, pui sau somon”.
Cheful a enumerat și ce alimente nu consumă cei doi și a listat zahărul, sarea iodată, pastele, uleiul de floarea soarelui, cafeaua, produsele ce conţin cofeină, ciupercile, produsele lactate. Allen a spus că şi copiii cuplului mănâncă în majoritatea timpului la fel ca părinţii lor. Cei mici preferă sushi, orezul brun, avocado şi usturoi, mult usturoi.