20.6 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialO damă de companie care ar fi avut relaţii cu Berlusconi a...

O damă de companie care ar fi avut relaţii cu Berlusconi a mers la o reuniune a adversarului său

Patrizia D’Addario, o damă de companie care susţine că a avut relaţii cu premierul italian Silvio Berlusconi, a participat la o reuniune organizată de Gianfranco Fini, devenit un adversar al şefului Guvernului italian, informează Mediafax.

Dama de companie s-a prezentat la prima convenţie naţonală a mişcării Viitor şi Libertate pentru Italia (FLI), înfiinţată de preşedintele Camerei Deputaţilor după ce a părăsit în iulie partidul lui Berlusconi, Poporul Libertăţii.

Dama de companie a fost întâmpinată cu proteste, cineva spunându-i “Pleacă, nu te vrea nimeni aici”.

“Îl apreciez pe Fini ca om politic şi mă aflu aici pentru a înţelege mai bine”, le-a spus ea jurnaliştilor.

“Am spus mereu adevărul şi iată mulţumirile. Am avut curaj, nimeni nu a avut curajul pe care l-am avut eu”, a adăugat ea cu lacrimi în ochi.

Frumoasa blondă în vârstă de 43 de ani a devenit celebră în iunie 2009 când a declarat că a participat la petreceri organizate în vilele lui Silvio Berlusconi.

În cadrul unei anchete care îl viza pe organizatorul petrecerilor, privind instigare la prostituţie şi trafic de droguri, Patrizia le-a predat procurorilor înregistrări ale întâlnirilor cu Berlusconi.

În ultimele săptămâni, au apărut noi informaţii despre presupuse relaţii extraconjugale ale premierului italian. Potrivit presei, o adolescentă marocană a avut relaţii intime cu Silvio Berlusconi, participând, alături de alte tinere, la petreceri organizate în vilele premierului italian. Pe de altă parte, o damă de companie, Nadia Macri, în vârstă de 28 de ani, susţine că a avut relaţii intime cu premierul Silvio Berlusconi, de la care ar fi primit 10.000 de euro, cu ministrul Administraţiei Publice, Renato Brunetta, şi cu primarul oraşului Parma, Pietro Vignali.

Cele mai citite

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă