22.4 C
București
sâmbătă, 25 iunie 2022
AcasăSpecialO avocată de la Baroul București a fost trimisă în judecată pentru...

O avocată de la Baroul București a fost trimisă în judecată pentru că ar fi influențat declarațiile unei minore într-un caz de viol și șantaj

Avocata Nicoleta Octavia Ocnaşu, din cadrul Baroului Bucureşti, a fost trimisă în judecată pentru influenţarea declaraţiilor într-un caz în care mai multe persoane erau cercetate pentru viol şi şantaj asupra unei minore, potrivit News.ro.

Alături de Nicoleta Octavia Ocnaşu a fost trimisă în judecată, la Curtea de Apel Bucureşti, şi Simina Marian, tot pentru influenţarea declaraţiilor.

Cele două inculpate sunt acuzate că, în perioada 26 ianuarie – 6 februarie, „au încercat să determine, prin corupere, respectiv prin remiterea efectivă a unor bunuri şi oferirea unor sume de bani, persoana vătămată, minoră în vârstă de 14 ani şi pe tatăl acesteia să îşi schimbe, în ceea ce priveşte datele esenţiale, declaraţia incriminatorie făcută într-o cauză penală având ca obiect comiterea infracţiunilor de viol, act sexual cu minor şi şantaj”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

Nicoleta Octavia Ocnaşu şi Simina Marian au fost reţinute de procurori, în 9 februarie, pentru aceleaşi fapte.

Cele mai citite

Avantajele echipamentelor TIG WIG pentru o sudură de calitate

Ce este sudura TIG WIG? Sudarea TIG WIG poate fi considerată cea mai precisă dintre toate procesele de sudare existente. În multe sectoare și industrii...
Ultima oră
Pe aceeași temă