15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialO angajată a Spitalului Filantropia din Craiova a fost prinsă în flagrant...

O angajată a Spitalului Filantropia din Craiova a fost prinsă în flagrant luând mită

O angajată a Spitalului “Filantropia”, din Craiova, a fost prinsă în flagrant, miercuri, în timp ce primea 500 de euro de la un ivestigator sub acoperire pentru a facilita pensionarea.

Potrivit anchetatorilor, Mihaela Pencea, în vârstă de 35 de ani, angajată cu funcţia de registrator medical al Spitalului craiovean Filantropia, a solicitat suma de 500 de euro unui investigator sub acoperire al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Dolj pentru a facilita pensionarea acestuia, arată Mediafax.

Directorul Spitalului “Filantropia”, Bogdan Ungureanu, a declarat, miercuri, că flagrantul s-a realizat chiar în biroul acesteia.

“Nu mă aflam în instituţie atunci când s-a realizat flagrantul. Şi eu am fost surprins când am auzit că a cerut suma de 500 de euro ca mită. Mihaela Pencea este angajată cu funcţia de registrator medical de 13 ani la Spitalul Filantropia. Dacă se va dovedi că a primit şpagă automat o să fie dată afară”, a declarat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX Bogdan Ungureanu.

Potrivit acestuia, femeia nu a mai avut abateri disciplinare în perioada în care a fost angajata spitalului. Mihaela Pencea este anchetată în această seară de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Cele mai citite

A început oficial campania electorală pentru alegerile europarlamentare și cele locale

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale a început oficial astăzi şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00. Autoritatea...

Spitalul Foișor, date de ultimă oră despre starea lui Florin Piersic

În urma evaluării din această dimineață, s-a constatat că starea de sănătate a lui Florin Piersic este ușor îmbunătățită, cu o evoluție lent favorabilă,...

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă