30 C
București
vineri, 5 iulie 2024
AcasăSpecialNunta prinţului Albert de Monaco, devansată cu câteva zile

Nunta prinţului Albert de Monaco, devansată cu câteva zile

Prinţul Albert de Monaco, fiul fostei starlete hollywoodiene Grace Kelly, a devansat nuntă cu înotătoarea sud-africană Charlene Wittstock cu şase zile, pentru a evita o suprapunere de date cu o reuniune a Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), anunţă Reuters citat de ziare.com.

Cuplul va organiza ceremonia de căsătorie la 2-3 iulie anul viitor, a anunţat Curtea princiară monegască într-un comunicat dat publicităţii duminică.

„Acest lucru se întâmplă pentru că o reuniune a CIO este programată la Durban între 5 şi 9 iulie, iar cuplul îşi doreşte ca familia olimpică să fie alături de ei”, se mai menţionează în comunicat.

„De asemenea, prinţul Albert de Monaco îşi doreşte că prima călătorie în străinătate a prinţesei să fie în patria ei natală, Africa de Sud”, precizează textul.

Curtea princiară a anunţat luna trecută că cuplul va organiza o ceremonie civilă la 8 iulie, care va fi urmată de o ceremonie religioasă la 9 iulie. Ultima data când principatul Monaco a avut o nuntă princiară a fost în 1956, când tatăl lui Albert, prinţul Rainier, s-a căsătorit cu actriţă Grace Kelly.

Cele mai citite

Descoperire arheologică în Bulgaria: o statuie a lui Hermes

Pentru prima dată, arheologii bulgari au descoperit o statuie antică complet conservată. Aceasta are o înălțime peste doi metri înălțime și probabil este întruchiparea...

Tehnologii și tendințe în bateriile de lavoar în 2024

Designul bateriilor de lavoar a evoluat semnificativ în ultimii ani, nu doar în ceea ce privește estetica, ci și prin adoptarea unor tehnologii inovatoare. Aceste...

Care sunt avantajele unui credit pe termen scurt?

În această perioadă în care prețurile au parte de o creștere spectaculoasă de la o zi la cealaltă, o cheltuială neprevăzută îți poate da...
Ultima oră
Pe aceeași temă