22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiiPhone 16 Pro va avea zoom optic 5x, anunță un furnizor Apple

iPhone 16 Pro va avea zoom optic 5x, anunță un furnizor Apple

În fiecare an, Apple introduce noi actualizări în ceea ce privește sistemul camerei foto al iPhone. În acest an, cu gama iPhone 16, aceste schimbări vor fi deosebit de substanțiale, potrivit presei internaționale.

Un zvon cheie privind îmbunătățirile aduse camerei iPhone 16 Pro tocmai a fost confirmat de către un furnizor Apple.

Rapoartele anterioare au indicat că acest obiectiv va ajunge la modelul mai mic iPhone 16 Pro în această toamnă, iar un nou raport oferă dovezi suplimentare ale acestei schimbări.

Lansarea iPhone-ului a reprezentat un punct de cotitură în istoria tehnologiei mobile. De la primul model lansat în 2007 până la cele mai recente inovații, iPhone-ul a redefinit modul în care percepem și utilizăm smartphone-urile.

În ianuarie 2007, Steve Jobs a prezentat primul iPhone, un dispozitiv revoluționar care combina un telefon mobil, un iPod cu ecran tactil și un dispozitiv de comunicare pe internet. Cu un ecran de 3.5 inch, o singură tastă fizică și un design minimalist, iPhone-ul a atras imediat atenția.

Cu timpul, a devenit printre cele mai faimoase telefoane, cu milioane de utilizatori în întreaga lume. Acum, Apple pregătește lansarea noului iPhone 16.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă