30.6 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriCare sunt avantajele unui credit pe termen scurt?

Care sunt avantajele unui credit pe termen scurt?

În această perioadă în care prețurile au parte de o creștere spectaculoasă de la o zi la cealaltă, o cheltuială neprevăzută îți poate da peste cap bugetul. Ca să faci față unei asemenea situații, prima variantă ar fi economiile, însă dacă veniturile tale lunare nu sunt substanțiale astfel încât să poți face față face de la o lună la alta și să îți mai și rămână niște bani să îi pui deoparte, atunci va fi destul de dificil. O altă variantă ar fi un împrumut de la apropiați însă există situații în care nici aceștia nu stau foarte bine cu banii și nu te vor putea ajuta oricât și-ar dori. Atunci când rămâi fără soluții, cel mai la îndemână este să apelezi la o instituție financiară care să te scape de orice grijă și care să te ajute să îți rezolvi problemele.

Iată mai jos care sunt avantajele unui credit pe termen scurt care îți poate veni în ajutor

Acces rapid

Printre principalele avantaje ale accesării unui credit se numără faptul că ai acces extrem de rapid la bani. De cele mai multe ori nici nu trebuie să te deplasezi la sediul instituției întrucât poți face un împrumut online fără birocrație sau alte verificări în Biroul de Credit. În plus, după ce trimiți o poza cu buletinul precum și o dovadă de încasare a venitului lunar, este foarte probabil să primești bani în aceeași zi, reușind să rezolvi orice situație neprevăzută.

Listă scurtă de documente

Dacă ai ales să aplici online pe creditfix.ro atunci singurele documente de care vei avea nevoie după ce completezi cererea de credit sunt următoarele: cartea de identitate, un extras de cont cu tranzacția prin care ai încasat veniturile, precum și o dovadă a unei plăți cu cardul. Toate acestea pot fi trimite atât prin email cât și printr-o aplicație de mesagerie instant.

Condiții

Cu siguranță ai auzit de faptul că majoritatea băncilor solicită nenumărate documente și pun multe condiții pentru  oferi credite clienților. Dacă optezi însă pentru un credit online trebuie să știi că nu există criterii la fel de aspre. Trebuie să ai împlinită vârsta de 18 ani, să încasezi lunar un venit de minim 500 de lei pe un card bancar și să deții un telefon mobil care să îți ofere acces la adresa personală de e-mail.

Flexibilitate

Atunci când alegi un credit pe termen scurt trebuie să știi faptul că acesta are o durată limitată, de maximum un an de rambursare. Acest lucru îți poate fi de un real ajutor întrucât vei reuși într-un timp scurt să acoperi datoria. De asemenea, ai și opțiunea de rambursare anticipată în situația în care faci rost de bani înainte de scadența creditului.

Ține cont de avantajele de mai sus atunci când alegi să faci un credit pe termen scurt și totodată asigură-te că citești cu atenție termenii și condițiile instituției care ți-l acordă, iar dacă nu ești sigur poți oricând să optezi pentru a te sfătui cu un consultant financiar care te va ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine și pentru familia ta!

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă