37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSportFotbalKevin De Bruyne își ia bilet către Arabia Saudită. Acord verbal

Kevin De Bruyne își ia bilet către Arabia Saudită. Acord verbal

Vedeta lui Manchester City, Kevin De Bruyne, pare că urmează și el cursul al starurilor ajunse la final de carieră și ia drumul către Arabia Saudită.

Potrivit jurnalistului italian Rudi Galetti, specialist în mercato, mijlocașul belgian Kevin de Bruyne, în vârstă de 33 de ani, ar fi ajuns la un acord verbal cu echipa saudită Al-Ittihad.

Se pare că de Bruyne le-a sugerat arabilor să negocieze cu Manchester City pentru finalizarea transferului.

Informația a fost publicată pe site-ul calciomercato.com și în cadrul editoriale din Sport Italia, unde Galetti a menționat că internaționalul belgian ar putea părăsi Manchester City pentru a semna un contract cu Al-Ittihad din Arabia Saudită.

Acord verbal pentru Kevin De Bruyne și Al-Ittihad

Jurnalistul italian Rudi Galetti a dezvăluit pe contul său de „X” că Kevin de Bruyne ar fi ajuns la o înțelegere verbală cu echipa saudită Al-Ittihad.

În cadrul unei întâlniri cu reprezentanți ai clubului și ai Fondului Public de Investiții, care finanțează marile transferuri ale cluburilor saudite, s-au stabilit detaliile preliminare.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă