20.6 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialNU toate fructele sunt BUNE pentru dietă! Află care dintre ele te...

NU toate fructele sunt BUNE pentru dietă! Află care dintre ele te AJUTĂ să slăbeşti

Fructele sunt unele dintre cele mai gustoase şi sănătoase alimente, dar sunt recomandate cu moderaţie în timpul unui regim de slăbire deoarece majoritatea au un conţinut mare de zahăr. Există însă şi fructe delicioase care sunt mai puţin dulci şi pot contribui la detoxifierea organismului în timpul regimului.

Citeşte şi Cele mai importante minerale pentru frumuseţe. Află ce alimente trebuie să consumi

“Fructele au un conţinut mare de apă care ajută la dizolvarea substanţelor toxice şi curăţă ţesuturile şi în acelaşi timp asigură organismului aminoacizi, minerale, vitamine şi acizi graşi vitali pentru o stare de sănătate foarte bună”, spune nutriţionista Kimberly Snyder în cartea Frumuseţe prin detoxifiere.

“Dacă fructele vă provoacă greaţă, eructaţii, diaree severă, înseamnă că aveţi un organism acid sau probleme cu zahărul, care vă împiedică să metabolizaţi fructele”, adaugă experta în nutriţie.

Citeşte şi Trei beneficii pentru sănătate ale busuiocului

De obicei, fructele acrişoare conţin mai puţin zahăr şi de aceea constituie cea mai bună alegere în alimentaţia persoanelor care au o sensibilitate la zahăr sau a celor care încearcă să scape de kilogramele în plus.

Acestea trebui consumate crude. Atunci când sunt pregătite la temperaturi înalte, fructele îşi pierd proprietăţile detoxifiante şi mulţi nutrienţi, devenind acide în organism. Fructele uscate îşi păstrează proprietăţile şi nutrienţii mai bine decât cele din compot sau dulceaţă, dar conţin mai mult zahăr aşa că trebuie consumate în cantităţi limitate în timpul unei cure de slăbire.

Vizualizaţi galeria foto de mai sus pentru a afla care sunt cele mai bune fructe cu un conţinut redus de zahăr pe care le puteţi consuma fără griji în timpul unui regim de slăbire.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Ce fac politicienii dați în mintea copiilor, de 1 Iunie

Ilustrație: Marian Avramescu Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie, se încadrează, anul acesta, în perioada campaniilor electorale din România pentru alegerile locale și pentru...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă