19.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialNEXT STAR 2015. Dan Negru, dezvăluiri despre emisiunea „Next Star”

NEXT STAR 2015. Dan Negru, dezvăluiri despre emisiunea „Next Star”

NEXT STAR 2015. Prezentatorul „Next Star”, Dan Negru, a spus că publicul trebuie să se aștepte la momente impresionante în noul sezon al show-ului și a făcut câteva dezvăluiri legate de acesta, informează site-ul emisiunii de divertisment.

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015: Cine este concurentul care a intrat direct în semifinală

„Publicul trebuie să se aștepte la momente wow, cu oameni pe care nicio televiziune nu-i arată. E un show pentru oameni mari, cu lecții de viață date de cei mici”, a spus prezentatorul.

Dan Negru a dezvăluit că în a doua ediție a sezonului va participa o fetiță în vârstă de zece ani, ale cărei melodii sunt difuzate intens la radiourile din America.

O altă surpriză pregătită pentru public este apariția lui nea Marin si a elevilor săi de la cursurile de dansuri populare pe scena de la „Next Star”. Aceștia vor dansa alături de o concurentă care va interpreta o melodie din folclor.

De asemenea, Negru a spus că la emisiune vor participa copii cu talente din toate zonele, de la gimnastică la muzică, teatru sau sport.

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015: ce momente au prezentat primii concurenți

Însă, Dan Negru a mărturisit că nu și-ar dori să concureze la „Next star” copiii lui și că ar prefer ca aceștia să devină medici stomatologi, ca mama lor.

„Show-biz-ul e un front continuu, un război. Aș vrea să-i țin departe de războiul ăsta”, a explicat prezentatorul.

În prima ediție a noului sezon „Next Star”, care va avea loc în 15 martie, vor concura șapte copii români. Aceștia vor fi jurizați de aceeași echipă, formată din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Vasile Muraru.

Cele mai citite

Acțiune masivă împotriva contrabandei și evaziunii fiscale. Aproape 100 de percheziții în toată țara

O operațiune masivă, cu 91 de percheziții și 25 de mandate de aducere, se derulează pe întreg teritoriul României, în scopul combaterii contrabandei, a...

Acțiune masivă împotriva contrabandei și evaziunii fiscale. Aproape 100 de percheziții în toată țara

O operațiune masivă, cu 91 de percheziții și 25 de mandate de aducere, se derulează pe întreg teritoriul României, în scopul combaterii contrabandei, a...

Candidatul PSD la Primăria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, este și un stripper talentat

Fostul primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, între 2012 și 2020, mai vrea un nou mandat din partea PSD, dar ceea ce se știe mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă