12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialNeşu poate vorbi

Neşu poate vorbi

Mihai Neşu, fundaşul formaţiei olandeze FC Utrecht, şi-a revenit după operaţia chirurgicală de cinci ore la care a fost supus şi a putut vorbi.

Directorul tehnic al FC Utrecht, Foeke Booy, a declarat că starea lui Neşu este stabilă. Potrivit oficialului formaţiei batave, românul şi-a recăpătat cunoştinţa şi a putut vorbi. „Ce s-a întâmplat cu Mihai este o tragedie personală. Starea lui este însă stabilă acum.

Este conştient şi poate vorbi. Pentru FC Utrecht, viaţa este prioritară acum, apoi vine sportul”, a spus Booy, care a anunţat că gruparea olandeză îl va sprijini atât pe jucător, cât şi familia acestuia. Colegii de echipă ai românului care s-a accidentat la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, în timpul unui antrenament, sunt încă şocaţi.

„În primele secunde credeam că se va ridica, însă el a rămas întins la pământ urlând. Ne spunea că nu se poate mişca şi nu poate respira. A fost îngrozitor. Ne-am simţit atât de neajutoraţi! Mihai este foarte iubit aici”, a povestit fundaşul Jan Wuytens. Neşu a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută o vertebră fracturată din zona cervicală. Medicii au afirmat că operaţia s-a încheiat cu succes, dar nu pot preciza deocamdată cum va evolua starea de sănătate a jucătorului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă