5 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialNepotul decanului Baroului Vrancea, REȚINUT pentru trafic de droguri

Nepotul decanului Baroului Vrancea, REȚINUT pentru trafic de droguri

Nepotul decanului Baroului Vrancea, Laurențiu Ioanovici, și alți șase tineri, au fost reținuți pentru trafic de droguri, în urma unor ample percheziții desfășurate în București și în judeţul Vrancea, relatează Mediafax

Potrivit reprezentanților Poliției Vrancea, perchezițiile în urma cărora a fost destructurată gruparea de traficanți de droguri de risc au fost făcute, luni, de către poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea şi de către procurorii din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Vrancea. 

În total, au fost făcute zece percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Vrancea, la locuinţele a şapte persoane suspectate de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor şi a prinderii în flagrant delict, poliţiştii au ridicat telefoane mobile şi cântare electronice folosite în activitatea infracţională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de grame de cannabis şi cinci grame de haşis.

Din cercetări a reieşit că, începând cu luna mai a acestui an, cei şapte ar fi constituit un grup infracţional organizat şi ar fi traficat aproximativ 700 de grame de cannabis, obţinând din activitatea infracţională 40.000 de lei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, printre cei şapte tineri reținuți pentru trafic de droguri de risc se află și Laurenţiu Ioanovici, nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici.

Tinerii au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, urmând a fi prezentaţi Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, cei din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, Brăila şi Bucureşti, precum şi jandarmi.

Cele mai citite

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...

Armata israeliană a anunțat că e gata să reia atacurile în Gaza

Armata israeliană a declarat că este gata să reia luptă cu militanţii din mişcarea islamistă Hamas în Fâşia Gaza "la orice oră"."Suntem pregătiţi pentru...

Voleibalistele de la CSM Lugoj, aproape de sferturile Cupei Challenge

CSM Lugoj a făcut un pas important spre calificarea în sferturile de finală ale Cupei Challenge la volei feminin, după ce a învins în...
Ultima oră
Pe aceeași temă