22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialNăstase: Dan Diaconescu este ţinta furiei apropiaţilor preşedintelui

Năstase: Dan Diaconescu este ţinta furiei apropiaţilor preşedintelui

Adrian Năstase scrie pe blogul personal despre arestarea jurnalistului Dan Diaconescu, “un om care a făcut tot ce a putut pentru a-l ajuta să se realeagă” pe actualul preşedinte, Traian Băsescu.

“Cod portocaliu de atenţionare pentru prietenii lui Traian Băsescu. Asta pare să fie concluzia acestor zile, inclusiv dacă te uiţi la cazul Dan Diaconescu. Un om care a făcut tot ce a putut pentru a-l ajuta să se realeagă este acum ţinta furiei (încă prea puţin explicată) a apropiaţilor preşedintelui – mă refer aici la procurorii numiţi de domnia sa în ultimii ani”, scrie Năstase pe blog, citat de Realitatea.net.

Liderul PSD constată că, din nou, un apropiat al preşedintelui se vede atacat în acest fel, în cel mai surprinzător mod cu putinţă.

“E mai bine să fii adversar al preşedintelui decât prieten cu el. Măcar ştii la ce să te aştepţi. Şi să te pregăteşti în acest sens. Dar, dacă eşti prieten cu el, dacă iei masa cu el, dacă te “afişezi” cu el (mă refer, evident, la campania electorală), nu ştii dacă nu cumva asta îţi va aduce ceva rău după. Cazuri sunt multe, pornind de la finanţatorii săi din campania din 2004, şi ajungând până la cazul Becali de anul trecut. Sau la cazul Ridzi. Cazul Diaconescu confirmă această situatie. Mă întreb, acum, daca alţi oameni care l-au ajutat anul trecut să se realeagă, precum Blaga, Berceanu şi Videanu, sunt sau nu prieteni de-ai lui Băsescu…Vom vedea, probabil, în toamnă”, mai scrie Năstase.

Totodată, Năstase speră că “această perdea de fum” nu are scopul de a acoperi eventuale decizii care au legătură cu tăierile de pensii şi de salarii.

Cele mai citite

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...
Ultima oră
Pe aceeași temă