16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialNadal nu participă la US Open, cale liberă pentru Djokovic

Nadal nu participă la US Open, cale liberă pentru Djokovic

Rafael Nadal, numărul 2 ATP, nu va participa în acest an la turneul de Grand Slam de la US Open din cauza unei accidentări. Spaniolul, care a cucerit titlul pentru a doua oară, anul trecut, nu-și va putea apăra punctele, astfel Novak Djokovic având posibilitatea să-și majoreze avansul pe care îl are în clasament.

Spaniolul a anunțat pe contul său de Twitter că deși este un turneu la care ține foarte mult în acest an se vede nevoit să nu participe. "Este un moment dificil, deoarece este un turneu pe care îl ador. Nu am altă alternativă decât să accept faptul că nu pot participa în acest an."

Nadal a câștigat turneul anul trecut după ce l-a învins în finală pe Novak Djokovic, actual lider mondial. El s-a mai impus o dată în cadrul turneului american în 2010. 

Rafael Nadal nu a mai participat la niciun turneu de la Wimbledon, când a fost eliminat în optimi de către australianul Nick Kyrgios. El nu și-a putut apăra titlurile cucerite anul trecut la Toronto sau Cincinnati, neputând să participe după ce s-a accidentat la un antrenament. De asemeni Nadal a pierdut locul 1 mondial la începutul lunii iulie, când a revenit în poziția de lider sârbul Novak Djokovic.

Cele mai citite

Impostura snoabă și propaganda veselă

Obsesia multor snobi care ce îmbogățesc peste măsură este să devină artiști prin intermediul banilor. Întâi își tot dichisesc și bibilesc casa de un...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă