23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialModificări importante în Codul insolvenţei. Falimentul societăţilor comerciale

Modificări importante în Codul insolvenţei. Falimentul societăţilor comerciale

Considerente Generale

Data: 29 Octombrie 2013

LECTORI: Vasile Godîncă-Herlea şi Rudolf Paul Vizental

Conferinţa va prezenta companiilor informaţii legate de implicaţiile pe care le au modificările survenite asupra procedurii de insolvenţă, în lumina prevederilor Noului cod al insolvenţei, adoptat ca OUG 91/2013 în această toamnă.

Prezentările vor dura o zi şi vor fi făcute de Vasile Godîncă-Herlea pe segmentul juridic şi Rudolf Vizental pe segmentul economic, ambii asociaţi coordonatori ai Casei de Insolvenţă Transilvania, cu experienţă de peste 10 ani în managementul procedurilor de insolvenţă.

Acest eveniment îşi propune să vină în sprijinul tuturor celor care sunt implicaţi sau interesaţi de acest subiect, participanţii beneficiind de punctul de vedere al lectorilor Casei de Insolvenţă Transilvania, liderul pieţei de specialitate, care a gestionat procedura insolvenţei privind un număr de peste 650 de societăţi comerciale, fiind prezentă la nivel naţional şi înglobând peste 100 de specialişti şi 12 echipe de lucru, cu o experienţă pe piaţă de 10 ani.

De asemenea, expertiza CITR acoperă arii de activitate dintre cele mai diversificate: imobiliare, construcţii, agricultură, transport, industria farmaceutică, alimentară, a lemnului, a încălţămintei, producţii ceramice, panificaţie, activităţi comerciale, extracţia şi prelucrarea produselor petroliere, prelucrarea minereurilor neferoase, real estate etc.

WORLD TRADE INSTITUTE BUCHAREST a inceput activitatea in aprilie 1995, ca o organizatie non-guvernamentala, non-politica si non-profit, fiind membru al World Trade Center Bucharest. World Trade Center Bucharest este membru oficial al World Trade Centers Association (WTCA) – o retea internationala prezenta in 325 de orase si 96 de tari – si a fost certificat prima data in 1997, apoi in 2009 obtinand “WTCA Award for Center of Excellence”, cu titlul “Cele mai bune practici oferite intalnirilor de afaceri si facilitati pentru conferinte”, aceasta incluzand si serviciile de training oferite prin World Trade Institute Bucharest. Activitatile noastre au fost orientate cu scopul de a sprijini integrarea economica rapida a Romaniei in economia globala si in special cea europeana. Activitatea noastra principala consta in organizarea de conferinte, cursuri, seminarii si programe de training care vin sa raspunda cu succes la cererea pietei de cursuri de formare profesionala.

Avand in vedere pe de o parte, domeniul de activitate dar si experienta practica a Casei de Insolventa Transilvania in domeniul Insolventei si Falimentului, iar pe de alta parte portofoliul de conferinte de acest gen detinut de World Trade Institute Bucharest, am dorit sa venim impreuna in intampinarea dumneavoastra cu acest eveniment cu o tematica deosebit de actuala!

Prin Aceasta Dorim

· Să prezentăm modificările apărute la nivelul procedurii de insolvenţă în Noul cod al insolvenţei, prin OUG 91/2013;

· Să detaliem, în lumina noii legislaţii, care sunt instrumentele pe care societăţile le au la îndemână în baza noii legi, pentru a îşi restructura afacerea într-un mod cât mai sustenabil.

Tema Conferinţei

Subiectele abordate în cadrul conferinţei vor fi:

Ø Modificările aduse de OUG 91/2013 în procedura insolvenţei

Ø Firul roşu al unei proceduri de insolvenţă

Ø Metodele de reorganizare aplicabile, în baza Noului cod al insolvenţei: LBO, transformarea datoriilor în acţiuni, haircut etc.

Ø Întrebări şi răspunsuri.

Organizare

ü Program: Marti, 29 Octombrie: 900 – 1330

ü Taxa participare: 450 Lei plus TVA

ü Discounturi: 3% – 2 persoane; 5% – 3 persoane; 7% – peste 4 persoane

ü Inscrieri: Fax: (021)319.12.96/ Mail: wtib@wtib.ro/Tel: (021)202.44.09

ü Persoana de contact: Silvan CONSTANTIN, Tel : 0724 413 568

§ Website – tematica detaliata:

http://www.wtib.ro/octombrie/modificari-importante-in-codul-insolventei-falimentul-societatilor-comerciale/

§ Website – formular de inscriere:

http://www.wtib.ro/online/newsletter/2013/octombrie/INS_29oct_WTCB/form_inscriere.pdf

Cele mai citite

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Cum să alegi o florărie online de încredere și să te bucuri de servicii de calitate 

În lumea digitală de astăzi, alegerea unei florării online de încredere poate fi o provocare. Cu o mulțime de opțiuni disponibile, cum vei putea...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...
Ultima oră
Pe aceeași temă