18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialMiting de protest în Bucureşti, organizat pe Facebook: " Guvernarea USL este...

Miting de protest în Bucureşti, organizat pe Facebook: ” Guvernarea USL este nefastă României”

Un grup de protestatari  fac marţi un miting  în faţa Muzeului Antipa din Bucureşti, autorizat  între orele 17:00 – 20:30. Mobilizarea a fost făcută în principal pe Facebook.

Organizatorii mitingului, un grup de iniţiativă format din Magdalena Schubert, George Staicu, Viorel Bianu şi alţii, vor să marcheze un an ” de la puciul esuat din 2012. S-a implinit un an de guvernare USL. Un an de cand, cu fiecare zi, vedem cum se alege praful de toate promisiunile lor. Un an de cand taxele cresc si se inmultesc, un an de cand puterea de cumparare a romanului scade, un an de cand somajul creste incontinuu. Un an de cand suntem mintiti, furati si fraieriti in fata! Si acum , la sfarsitul acestui an , ni se propune o Constitutie care incalca flagrant regulile de aderare la UE pe care Romania le-a semnat in 2007 si care ignora cu buna stiinta regulile unei democratii si ale statului de drept.
De aceea un grup de cetateni s-au hotarat sa initieze un miting de protest al societatii civile. Un miting in care sa putem sa ne spunem parerea si dorintele pentru ca politicienii nostri sa ne auda!

Organizatorii atrag atenţia că acest  miting NU este organizat de niciun partid si de nici o alta organizatie politica. Membrii de partid, in cazul in care vor fi prezenti, o vor face DOAR in calitate de simpli cetateni ai Romaniei.

Îi rugăm pe membri diverselor partide, care vor sa se ralieze protestului nostru, sa nu foloseasca insemne de partid ca sa nu dea nimanui ocazia sa deturneze atentia de la o actiune civica si sa o indrepte catre o manifestare de partid.
Invitam alaturi de noi pe toti romanii care gandesc si cred ca guvernarea USL este nefasta Romaniei si ca nu ofera societatii romanesti perspectiva unui viitor mai bun !”

Cele mai citite

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă