14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialMinicatastrofă pentru echipa lui Hagi la debutul în noul sezon

Minicatastrofă pentru echipa lui Hagi la debutul în noul sezon

Viitorul Constanţa aşteaptă încă oficializarea mutării cu „căţel şi purcel” la Voluntari, iar debutul în noul sezon al Ligii 1 ar reui să-i pună pe gânduri pe contribuabilii ilfoveni cu privire la calitatea echipei.

După plecările masive din vară, şi fără patru oameni decisivi anul trecut, Viitorul Constanţa a arătat ca o echipă terminată fizic în partea secundă a partidei cu Astra Giurgiu şi a înregistrat cel mai drastic eşec de la promovare, un 0-4 conturat în doar 15 minute.

Constănţenii au început meciul de la Chiajna în condiţii „speciale”, cu tribune bine populate şi galerie zgomotoasă, graţie eforturilor curtenitoare ale autorităţilor din Voluntari care, se pare, nu precupeţesc niciun efort în a-l convinge pe Gică Hagi să mute definitiv echipa în Ilfov.

Atmosfera n-a fost însă de bun augur pentru că fără Mladen, Alibec şi Chiţu (Iancu era deja istorie din iarnă), Viitorul şi-a pierdut minima siguranţă defensivă pe care o mai avea, dar şi suflul ofensiv. Astra n-a profitat în prima parte de slăbiciunile evidente ale adversaruluipentru că Fatai şi compania au fost obosiţi după meciul cu Omonia, şi parcă lipsiţi de curaj în faţa unui adversar evident inferior.

Scenariul nu s-a mai repetat după pauză pentru că Budescu a marcat rapid, iar gafele lui Vâtcă au fost taxate fără milă de atacanţii giurgiuveni, doar bunăvoinţa arbitrului scutind echipa antrenată de Cătălin Anghel de o umilinţă cu iz de maidan.

La final, Hagi ar fi mers la vestiare şi ar fi dat de pereţi (verbal) cu jucătorii, variantă neconfirmată oficial, darnu se ştie dacă trupa de juniori asezonată cu veterani sau amatori brazilieni va mai putea repeta istoricul parcurs din sezonul trecut. Viitorul e pe 18 după prima rundă, şi lucrurile pot deveni îngrijorătoare dacă Dică şi compania nu profită duminică de degringolada din Giuleşti.

Au jucat:

Vâtcă – Bălaşa, Ghionea, Larie (55 Gavra), Toşca – Năstăsie (70 Mitriţă), Benzar, Dică, Al. Lazăr, Thiago (55 Emerson) – Vl. Rusu.

Lung – Bărboianu, Găman, Mureşan, J. Morais – Takayuki, Laban (71 Măţel) – Enache (46 Tembo), Budescu (66 Bukari), De Amorim – Fatai.

Marcatori:

Budescu (50, 53, 60), De Amorim (65)

 

 

Cele mai citite

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...

Concediul paternal, acordat tuturor taţilor care au calitatea de salariat

Concediul paternal se va acorda tuturor taţilor care au calitatea de salariat în baza unui contract de muncă sau a unui raport de muncă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă