11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialMINI Cooper Paceman: un model sport cu stil

MINI Cooper Paceman: un model sport cu stil

MINI Cooper S Paceman a fost îmbogăţit cu tehnologii caracteristice unui automobil de curse. Un motor puternic de 184 cai putere, suspensia sport, un spoiler integrat în plafon şi ţeava dublă de eşapament conlucrează pentru ca MINI să ruleze rapid.

Motorul de 1,6 l, cu turbocompresor twin-scroll şi funcţie overboost cu reglaj electronic, face posibile virajele la viteze mari cu aceeaşi lejeritate pe care o inspiră şi silueta sa atrăgătoare.

De la 0 la 100 km/h poţi ajunge în doar 7,5 [7,8] secunde iar viteza maximă este de 217 [212] km/h. MINI Cooper S Paceman este echipat cu scaune sport.

Fiind menit pentru oameni creativi, MINI Paceman îţi permite să îl personalizezi după bunul plac, cu o gamă largă de .accesorii. În ciuda cifrelor impresionante de performanţă, Mini nu are de oferit doar putere şi cuplu. Caracteristici precum pompe de ulei controlate electric, pompe de apă comutabile şi controlul variabil al supapelor fac ca MINI Cooper S Paceman să consume doar 6,1 [7,1] l/100 km, cu emisii de CO2 de 143 [166] g/km.

Interior cu contururi în stil lounge şi ambianţă de maşină sport

MINI John Cooper Works Paceman dispune de patru scaune şi o capacitate a portbagajului de 330 de litri. Spătarele celor două locuri din spate pot fi rabatate individual, astfel că volumul total pentru bagaje poate ajunge la un maximum de 1.080 de litri. Aceste scaune individuale oferă compartimentului din spate o ambianţă tip “lounge”, care se potriveşte cu cea sportivă a cockpitului specific modelelor sport John Cooper Works. Printre dotările caracteristice compartimentului frontal se numără tradiţionalele scaune sport, volanul sport, benzile ornamentale pentru interior în nuanţă Piano Black, tapiţeria de culoare antracit a acoperişului şi cadranele de culoare închisă pentru vitezometru şi turometru.Specificaţia standard mai include aer condiţionat şi radio MINI Boost CD, în timp ce dotările opţionale disponibile pentru versiunea obişnuită MINI Paceman, tehnologia MINI Connected, opţiunile specifice modelului şi accesoriile John Cooper Works contribuie la amplificarea confortului şi a personalităţii.

PREŢURI

Vorbim de un preţ de pornire de 25.234 de euro cu TVA inclus pentru versiunea Mini Cooper Paceman cu motor 1.6 benzină şi cutie de viteze manuală, care poate urca până la 32.674 de euro cu TVA inclus pentru versiunea Mini Cooper Paceman cu propulsor 2.0 diesel, tracţiune integrală SD ALL4 auto şi cutie de viteze manuală. Pentru modelul testat, preţul final se ridică la 42.178 de euro cu TVA.

 

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă