12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialMincă, al treilea transfer al CFR-ului

Mincă, al treilea transfer al CFR-ului

CFR Cluj s-a mişcat rapid pe piaţa transferurilor şi a realizat prima achiziţie a anului dintre toate echipele din Liga I. După venirea lui Vasile Maftei şi Viorel Nicoară, campioana României a reuşit să-l aducă şi pe Mihai Mincă în Gruia, portarul celor de la FC Braşov. Aflaţi de mai mult timp în discuţii cu goalkeeper-ul care a mai evoluat pentru Unirea Alba Iulia, Rapid Bucureşti şi Gloria Buzău, ardelenii au reuşit, în cele din urmă, să obţină semnătura portarului în vârstă de 26 de ani. Problema alb-vişiniilor este că, deşi l-au luat gratis pentru că a intrat în ultimele şase luni de contract cu gruparea braşoveană, clujenii nu îl pot folosi decât din campionatul viitor.

Nuno Claro depinde de Mincă

Mincă va apăra în retur tot la Braşov, asta dacă nu se vor înţelege reprezentanţii celor două cluburi. „Mincă este un portar foarte bun şi ne bucură faptul că am reuşit să-l aducem la noi, dar acum să vedem dacă îl putem folosi încă din acest retur. Sperăm să găsim înţelegere la oficialii braşoveni”, este dorinţa preşedintelui clujean, Iuliu Mureşan. „Înţelegerea” la care se referă boss-ul din Gruia este tradusă printr-o sumă de bani pe care „stegarii” vor să o obţină pentru a-i da dezlegare lui Mincă încă din retur. Paradoxal, există un CFR-ist care ar vrea ca noul portar să vină la Cluj abia din vară. Protagonistul unor gafe destul de mari în acest campionat, Nuno Claro este pe lista plecărilor din Gruia, dar şefii CFR-ului nu se grăbesc cu înlăturarea acestuia până când nu îi va fi adus un înlocuitor. Astfel, dacă Mincă va putea apăra chiar din retur, foarte probabil Claro îşi va lua „la revedere” de la Cluj. În cazul în care portarul de la FC Braşov va veni doar din vară, portughezul ar mai putea profita de încă o şansă pentru a demonstra că merită să rămână în curtea ardelenilor.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă