20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialMika Hakkinen vine la Bucureşti să lupte împotriva alcoolului la volan

Mika Hakkinen vine la Bucureşti să lupte împotriva alcoolului la volan

Finlandezul Mika Hakkinen, fost campion de Formula 1, vine la Bucureşti pe data de 5 iunie pentru a face un show de zile mari cu un bolid F1 de 450 CP. Acţiunea face parte din cadrul unei campanii împotriva condusului sub influenţa băuturilor alcoolice.

Mika Hakkinen vine în România în calitate de ambasador Johnnie Walker pentru a promova campania “Join the Pact”, lansată la nivel mondial de producătorul de băuturi alcoolice. Consumatorii români sunt invitaţi să facă un angajament personal de a nu se urca la volan sub influenţa alcoolului.

„Prin această campanie, am reuşit să transfer mesajul privind consumul responsabil către milioane de oameni din întreaga lume. Sper ca fanii şi consumatorii din România să ne sprijine în transmiterea mesajului pentru consum responsabil prin semnarea pactului utilizând aplicaţia Join the Pact de pe Facebook.“ Până în prezent peste 1 milion de persoane, s-au alăturat lui Hakkinen în campania sa.

În parteneriat cu Forumul Român pentru Consum Responsabil de Alcool (RFRD), Mika Hakkinen va face o demonstraţie pentru fanii săi din România pe Bulevardul Kiseleff pe data de 5 iunie. El va conduce pe un circuit închis bolidul de 450 CP Join the Pact Caparo T1.

Fost pilot de Formula 1 pentru echipele Lotus şi McLaren, Mika Hakkinen a fost campion în Marele Circ în sezoanele 1998-1999. A activat în campionatul F1 zece ani şi a câştigat 20 de curse.

Cele mai citite

Momente emoționante pe Anfield! Jurgen Klopp s-a despărțit de FC Liverpool cu o victorie

FC Liverpool a câştigat cu scorul de 2-0 în faţa lui Wolverhampton și a terminat pe poziția a treia în Premier League. La ultimul...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...
Ultima oră
Pe aceeași temă