23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecial"Mica Buclă", curmată de furtună

“Mica Buclă”, curmată de furtună

 Turul ciclist al României s-a încheiat prematur din cauza furtunii izbucnite, sâmbătă seara, la Bucureşti, acolo unde era programată ultima etapă a “Micii Bucle”.

După doar 18 tururi în jurul Palatului Parlamentului, din cele 25 stabilite iniţial, proba decisivă a fost anulată, date fiind condiţiile meteorologice vitrege.

Drept urmare, rezultatele finale au fost cele stabilite la finele rundei a cincea, ceea ce l-a transformat pe rutierul ucrainean Vitali Buts în noul câştigător al turului.

L-au urmat în clasament conaţionalul său, Mihailo Kononenko, de la care a preluat tricoul galben după etapa a treia, şi rutierii Ivan Stevic (Serbia), Sergiu Cioban (Moldova) şi Oleg Bedros (România). Acesta din urmă şi-a adjudecat triocul bleumarin, cuvenit celui mai bine clasat român al întrecerii.

Cele mai citite

Decizia luată de Rusia în legătură cu presa europeană

Rusia a anunțat că a blocat accesul pe teritoriul său la 81 de mass-media europene, ca răspuns la decizia Uniunii Europene din luna mai...

Cod galben de caniculă în 9 județe și Capitală, astăzi și mâine. HĂRȚI

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis noi atenţionări Cod galben de caniculă, ce vizează, în următoarele două zile, zone din nouă judeţe şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă