11.5 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialMiami 2015: Victor Hănescu a părăsit turneul în calificări. Niciun român la...

Miami 2015: Victor Hănescu a părăsit turneul în calificări. Niciun român la simplu masculin

Victor Hănescu, locul 141 ATP, singurul român din turneul de simplu de la Miami Masters 1000, a fost eliminat în primul tur al calificărilor.

România nu va mai avea niciun reprezentant la simplu masculin, acolo unde principalii favoriți sunt Novak Djokovic și Roger Federer. Hănescu a părăsit turneul de categorie categorie Masters 1000, după ce a fost eliminat, în primul tur al calificărilor, de către australianul James Duckworth (23 de ani), locul 97 ATP, cu scorul de 6-1, 6-2. Meciul a durat doar 50 de minute.

Australianul este al 14-lea favorit din turneul de calificare de la Miami 2015. Victor Hănescu, în vârstă de 33 de ani, a căzut circa 70 de locuri în clasamentul ATP, în ultimul an, după ce, în ianuarie 2014, ocupa poziția 72. 

Citește și FOTO Miami 2015: Simona Halep și-a aflat posibilele adversare. Din nou Jankovic

Pentru participarea în calificările turneului de la Miami, Victor Hănescu nu va primi niciun punct ATP, dar va încasa un cec în valoare de 1.600 de dolari. Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 5.381.235 de dolari, fiind similar cu cel din circuitul WTA, de categorie Premier Mandatory, acolo unde printre favorite se numără și Simona Halep.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă