18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMETEO: Ploi în următoarele două zile, în toată țara

METEO: Ploi în următoarele două zile, în toată țara

Instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toată ţara, începând din noaptea de duminică spre luni, și până marți noaptea, când vor fi înregistrate ploi cu caracter torențial și se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse 35 – 40 l/mp, informează ANM.

În intervalul 16 august ora 23.00 – 18 august ora 23.00, se va înregistra instabilitate atmosferică accentuată, potrivit unei informări a Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), citată de Mediafax.

Vor fi averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea şi aspect de vijelie, în noaptea de duminică spre luni, 16/17 august, în Banat şi Oltenia, apoi şi în celelalte regiuni.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar în 24 de ore se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 20 l/mp şi pe arii restrânse, îndeosebi în zonele de deal şi de munte, 35 – 40 l/mp. Vor fi şi căderi de grindină.

În Dobrogea manifestări ale instabilităţii atmosferice îşi vor face apariţia din noaptea de luni spre marţi (17/18 august), mai precizează ANM.

Cele mai citite

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Comisar acuzat de relații sexuale cu o minoră de 13 ani

Un scandal de proporții a izbucnit la Poliția de Frontieră Galați, unde comisarul șef Aurel Mihail Topciu, în vârstă de 47 de ani,...

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...
Ultima oră
Pe aceeași temă