15.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialMatch.com îți găsește un partener care seamănă cu fostul

Match.com îți găsește un partener care seamănă cu fostul

Ai putea spune că îți cauți un potențial partener care să arate ca George Clooney sau ca Scarlett Johansson, dar cel mai probabil că ai un "gen" şi că seamănă foarte mult cu fostul tău.

Plecând de la acest concept, site-ul de dating Match.com a făcut un parteneriat cu serviciul de găsit perechi Three Day Rule din Los Angeles care are o tehnologie de recunoaştere a feţelor pentru a găsi perechi utilizatorilor.

În următoarele săptămâni, membri Match.com vor putea să îşi facă update la serviciul premium al Three Day Rule, care le va cere să trimită poze cu foştii lor pentru a putea determina care este "genul" fiecăruia, ce îi atrage.

"Fiecare om are un gen şi nu neapărat o chestie de înălţime sau rasă sau culoarea părului, ci mai ales este despre forma feţei." a spus Talia Goldstein, fondatoarea Three Day Rule.

Evident, această opţiune are un preţ: serviciul premium al Three Day Rule costa 5000 de dolari pentru un pachet de şase luni. Publicul ţintă al serviciului e format dintr-un mic demografic de clienţi cu bani, dar care nu au timp să îşi stabilească o întâlnire. Membrilor premium li se dau matchmakeri profesionali care vor antrena clientul, se vor întâlni cu el, îi vor învăţa preferinţele şi chiar vor merge la pre-întâlniri cu potenţiali candidaţi pentru a nu pierde timpul clientului. (Partenerii vin din bazele de date ai celor de la Match, dar şi ai celor de la Three Day Rule.)

Goldstein a adăugat "am observat de-a lungul anilor în această carieră că oamenii au anumite genuri. Întotdeauna îmi rog clienţii să îmi trimită fotografii cu foştii lor. Ei spun că nu au un gen anume preferat, dar atunci când văd pozele mie mi se par foarte similari. Chiar dacă sunt de etnii diferite sau au altă culoare de păr, structura feţelor lor este aceeaşi."

De acum şi structura feţei va fi un factor pe care matchmakerii îl vor lua în considerare atunci când vor stabili perechile de clienţi, pe lângă personalitate şi interese.

Cele mai citite

Ana Bogdan, învinsă în turul secund la Roma

Ana Bogdan a ratat calificarea în turul al treilea la Roma, unde s-ar fi duelat cu Sorana Cîrstea, după ce a fost învinsă în...

Caracteristicile adevăratului european

De Ziua Europei, cetățenii Bătrânului Continent au înțeles ce îi unește. Iată câteva criterii care caracterizează europeanul de astăzi: Să aibă o relație cu vecinul...

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...
Ultima oră
Pe aceeași temă