20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMamaia, capitala motocicliștilor

Mamaia, capitala motocicliștilor

Ediția a VII-a a Seawolves Bike Fest, care a avut loc la sfârșitul săptămânii, în Constanța și Mamaia, a atras peste 700 de motocicliști din România, dar și din străinătate. Aceștia au defilat prin oraș sub privirile curioase ale trecătorilor și ale șoferilor.

“Este un eveniment de mare amploare şi de mare atracţie, este a şaptea ediţie a Seawolves Bike Fest, un eveniment pe care Asociaţia Litoral – Delta Dunării îl susţine încă de la prima sa ediţie. Al şaptelea an ne aduce peste 700 de motociclişti în acest moment aici în Mamaia Nord, sunt participanţi din foarte multe ţări din Europa”, a precizat preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, Corina Martin, care a venit cu o cască şi o vestă de motociclist. Deşi deţine şi o motocicletă, a decis ca la paradă să meargă alături de un profesionist.

Motoclicliștii au traversat staţiunea Mamaia, au mers apoi pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa, după care au revenit în campingul din Mamaia Nord. La eveniment a participat și primarul Radu Mzăre. Nu pe mocicletă, ci la volanul unui autoturism decapotabil de două locuri, însoțit de o tânără blondă. Primarul a promis că anul viitor această paradă se va desfăşura pe faleza din Mamaia, pe acolo pe unde trec carele alegorice în timpul carnavalului.

În timpul festivalului au avut loc mai multe concursuri cu premii, spectacole erotice,dar și nelipsitele concerte rock. Au cântat, printre alții, Phoenix, Coco, Trooper, The R.O.C.K., Lupu’ cel Rău, Hangover, No Quarter.

Urmează o vară plină de evenimente

Evenimentele pe litoral sunt abia la început. ”Pregătim pentru o Super gală de Superkombat, pe 21 iunie, unde vor lupta nume cu greutate în acest sport. Vor urma parade, carnavaluri, concerte, Festivalul Antic «Tomis» şi multe alte surprize. Am pregătit o vară fierbinte pe litoralul românesc şi în Delta Dunării”, a declarat Corina Martin.

Cele mai citite

Producția de cărbune a scăzut

Producţia de cărbune net a României a totalizat, în primele trei luni ale acestui an, 511.600 tone echivalent petrol, fiind cu 11,6% mai mică...

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Opt activiști pentru climă au fost arestați pe aeroportul din Munchen după ce au pătruns pe pista lui

Aeroportul din Munchen s-a confruntat cu perturbări semnificative sâmbătă dimineața, când activiștii pentru climă din cadrul mișcării Last Generation au pătruns în incinta aeroportului...
Ultima oră
Pe aceeași temă