26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialMaia Morgenstern, pe scena teatrului londonez, cu spectacolul "Tangou final"

Maia Morgenstern, pe scena teatrului londonez, cu spectacolul „Tangou final”

Maia Morgenstern, una dintre cele mai îndrăgite actriţe din România, va oferi, duminică, la Leicester Square Theatre, o reprezentaţie a spectacolului Teatrului Evreiesc de Stat din Bucureşti – "Tangou final", de Mario Diament, în regia lui Moshe Yassur, informează Institutul Cultural Român (ICR), preluat de MediafaxActriţa va urca pe scenă alături de fiul său, Tudor Aaron Istodor.

Premiera românească a spectacolului a avut loc în anul 2004 şi de atunci se joacă, nu numai la Teatrul Evereisc de Stat, dar şi pe toate scenele din ţară, cu mare succes.

În "Tangou final", publicul o va putea admira pe Maia Morgenstern în rolul unei actriţe celebre, retrasă din viaţa publică, ce este suspusă interviului vieţii sale de un tânăr ziarist în căutarea unui subiect de senzaţie: un personaj cu profesia disimulării şi simulării, iar celălalt cu profesia aflării adevărului. Dar premisele nu sunt întotdeauna respectate, iar preţul aflării adevărului poate fi prea scump.

"Tangou Final" este cea de-a opta reprezentaţie a seriei "Poveşti spuse-n româneşte" care, de curând, a împlinit un an de la lansare şi s-a bucurat până acum de un succes deosebit, aducând în faţa publicului românesc şi britanic atât legende ale teatrului românesc, precum Ion Caramitru, Horaţiu Mălăele, Mircea Diaconu, Alexandru Repan şi Oana Pellea, cât şi artişti mai tineri, precum Mirela Oprişor şi Vlad Zamfirescu.

"Poveşti spuse-n româneşte" propune publicului întâlnirea cu mari actori, spectacole de teatru şi recitaluri din România, alcătuite pe baza unor texte clasice sau contemporane româneşti şi universale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă