17.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialMai multe zboruri au fost anulate, iar trenurile ajung cu întârziere în...

Mai multe zboruri au fost anulate, iar trenurile ajung cu întârziere în Capitală

17 curse de pe Aeroportul Otopeni au fost anulate joi dimineaţă. Este vorba despre 11 sosiri şi şase plecări. Şi pe Aeroportul Băneasa avioane ajung cu întârziere. Trenurile care vin în Capitală au întârzieri de zeci de minute, anunţă realitatea.net.

Trei zboruri care ar fi trebuit să plece de Aeroportul Henri Coandă au fost anulate. Este vorba despre cursele de Munchen, Praga şi Helsinki. La sosiri situaţia stă mult mai rău pentru că toate cursele care ar fi trebuit să decoleze din ţară nu vor ajunge la Bucureşti. Este vorba de cursele care ar fi trebuit să vină de la Cluj, Suceava sau Baia Mare. Zeci de oameni încă asteaptă pe aeroport de aseară pentru a vedea când le vor fi reprogramate cursele.

Noaptea trecută ajuns doar patru curse de la Roma, Varşovia, Viena şi Budapesta. Dupa ora 12 noaptea au fost reprogramate cinci curse. Nici cursele de la Madrid, Damasc şi Tel Aviv, Munchen nu au ajuns în Capitală.

E mai bine pe Aeroportul Baneasa plecările sunt potrivit calendarului însă cu întârziere de până la o oră şi jumătate. Cursa care ar fi trebuit să ajungă la Roma va avea o întârziere de 30 de minute. Şi la sosiri sunt întârzieri. Cursa de la Londra are întârziere de 50 de minute, iar cea de la Madrid va avea o oră şi jumătate.

Patru trenuri blocate în Suceava

Majoritatea trenurilor au întârzieri. Cea mai mare întârziere, de aproape două ore, a avut-o un tren care venea de la Botoşani. Trenurile care vin de la Iaşi şi Satu Mare au întârzieri de 100 de minute.

Un tren care a plecat noaptea trecută de la Iaşi trebuia să ajungă aseară la 21.00 la Bucureşti a a avut o întârziere de opt ore.

Şi trenul care a plecat de la Bucureşti la Bicaz a stat blocat în câmp în frig mai multe ore, iar unui călător i s-a făcut rău.

Restricţii sunt pe liniile Faurei-Brăila, dar şi în zona Ţăndărei, iar trenurile care trebuie să treacă pe acolo au întârzieri foarte mari.

Un tren este blocat de mai bine de opt ore în judeţul Suceava din cauza unui copac care a căzut pe linie.

Sunt patru trenuri blocate în diferite gări din judeţul Suceava. Au fost şi defecţiuni tehnice, dar principala problemă ar fi nişte copaci căzuţi pe calea ferată între Coşna şi Larion. Acceleratul Timişoara-Iaşi e blocat de 480 de minute, un alt accelarat Timişoara-Iaşi are întârzieri de 230 de minute şi e blocat la Lunca Ilvei, de asemenea, personalul Ilva Mică-Suceava e blocat, la fel şi personalul Vatra Dornei-Bistriţa e blocat la Floreni de mai multe minute.

Toate trenurile au întârzieri. Sunt mai trenuri cu întârzieri de 250 şi anume acceleratele Constanţa-Suceava, Braşov- Suceava.

Reprezentanţii CFR spun că se acţionează de la primele ore ale dimineţii. A fost vorba şi de defecţiuni tehnice din cauza frigului, dar şi de copaci căzuţi. Cei de la CFR spun că vremea e de vină şi vântul care a bătut cu putere miercuri noapte la munte.

 

Cele mai citite

Rusia lovește o cafenea din Harkov

O lovitură aeriană rusă asupra orașului ucrainean Harkov, situat în nord-estul Ucrainei, a distrus miercuri o cafenea, a avariat o clădire rezidențială din apropiere...

Doliu în teatru. A murit marele actor Costel Constantin

Marele actor Costel Constantin a murit la vârsta de 81 de ani. Maestrul nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Actorul s-a născut la Galați,...

20% creștere în primele 4 luni ale anului 2024 pentru Chairry Chairry Design & Furniture  

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul soluțiilor de mobilier și amenajări interioare complete, raportează un volum de business de aproape 1 milion...
Ultima oră
Pe aceeași temă