16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialLucescu scapă nepedepsit după accidentul din ianuarie. Poliţia propune neînceperea urmăririi penale

Lucescu scapă nepedepsit după accidentul din ianuarie. Poliţia propune neînceperea urmăririi penale

Brigada Poliţiei Rutiere a încheiat cercetarea tehnicianului formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, implicat într-un accident rutier în urma căruia a suferit mai multe fracturi, poliţiştii propunând Parchetului neînceperea urmăririi penale, potrivit Mediafax.

Parchetul Judecătoriei sectorului 6 Bucureşti urmează să analizeze propunerea făcută de Poliţie şi să dea o soluţie în acest dosar, spun surse judiciare.

Întrucât nu există părţi vătămate, singura fiind chiar Mircea Lucescu, cel care ar fi provocat accidentul, soluţia ar putea rămâne cea propusă de Poliţie, potrivit practicii.

În 23 ianuarie, tehnicianul formaţiei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a fost externat, din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a stat internat din 6 ianuarie, în urma accidentului rutier, petrecut pe o linie de tramvai în zona Răzoare.

Mircea Lucescu, la volanul unui autoturism Kia Sorento a fost lovit de tramvai în timp ce vira la stânga fără a acorda prioritate, fiind aruncat pe contrasens, unde a fost acroşat de un autovehicul.

Cele mai citite

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...
Ultima oră
Pe aceeași temă