22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialCirculaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca a fost reluată după cinci...

Circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca a fost reluată după cinci ore de când o locomotivă a deraiat în zona staţiei Beclean

UPDATE 15.00: Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca, pe magistrala 401, a revenit la normal, după mai bine de cinci ore de când o locomotivă a deraiat în zonă.


 

Centrul Infotrafic din cadrul IGPR a anunţat că circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca a fost întreruptă, vineri dimineaţă, în zona staţiei Beclean, după ce locomotiva unui tren Regio a deraiat. Este vorba de locomotiva trenului Regio 4107, care circula pe pe magistrala de cale ferată 401.

Circulaţia feroviară între municipiile Bistriţa şi Cluj-Napoca este, la această oră, întreruptă în zona staţiei Beclean (judeţul Bistriţa-Năsăud), precizează Infotrafic. Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă