13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialLiberalii si liberal-democratii ajung in instanta pentru mobilierul din sedii

Liberalii si liberal-democratii ajung in instanta pentru mobilierul din sedii

Liberalii sibieni vor deschide un proces civil la Judecatorie pentru a recupera o parte dintre obiectele de mobilier “blocate” acum in sediul organizatiei liberal-democratilor. Si asta, dupa ce organizatia municipala a PNL s-a scindat odata cu aparitia simpatizantilor platformei lui Teodor Stolojan.
Conducerea filialei PNL incearca sa recupereze 18 piese de mobilier, folosite in prezent de reprezentantii PLD si au anuntat ca au fost mandatati de conducerea centrala a liberalilor sa le recupereze inclusiv printr-o actiune in instanta. “Organizatia sibiana este imputernicita in scris de presedintele Calin Popescu-Tariceanu sa demareze procesul de recuperare a patrimoniului PNL in urma unui proces civil cu deputatul Cornel Stirbet, care a trecut la PLD. Dorim sa recuperam un laptop, mobilierul, mocheta, centrala termica, un cuier, geamurile termopan si alte elemente”, a declarat presedintele organizatiei liberalilor, Eugen Mitea.
Potrivit aceleiasi surse, fostii colegi liberali care au trecut la Partidul Liberal Democrat au fost informati asupra posibilitatii de a ajunge la tribunal, dar nu au trimis nici un raspuns somatiilor trimise de liberali.

Vechiul sediu impartit in doua

Dupa ce sustinatorii lui Teodor Stolojan din cadrul PNL Sibiu s-au grupat in jurul deputatilor Raluca Turcan si Cornel Stirbet, relatiile intre fostii colegi de partid au evoluat din ce in ce mai prost. Eugen Mitea a declarat recent ca intre cele doua tabere nu mai exista comunicare si ca nici nu isi doreste sa mai comunice direct cu simpatizantii lui Stolojan, chiar daca sunt obligati, prin forta imprejurarilor, sa ramana inca vecini.
In timp ce liberalii ocupa spatiul atribuit organizatiei PNL si folosesc dotari si linie telefonica separate, liberal-democratii s-au organizat in fostul cabinet parlamentar al deputatului Stirbet, spatiu despartit de “organizatia-mama” printr-un perete de rigips.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă comentează declarația lui Ciolacu. Premierul a susținut că Buzăul nu este în Moldova

La sediul Biroului Electoral Municipal, Nicolae Ciucă a fost întrebat despre comentariile premierului Marcel Ciolacu privind locația Buzăului și aluzia sa la un posibil...

“Sunt convins că Mircea Geoană va candida la președinție”, spune Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că are convingerea fermă că Mircea Geoană va candida pentru funcția de președinte al României. Această declarație a...

ANPC, recomandări pentru 1 Mai. “Acordați o atenție deosebită aspectului produsului”

Avertizarea transmisă de către directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Paul Anghel, este deosebit de importantă pentru consumatorii din România, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă