16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialLarisa Iordache, locul doi la "Memorialul Arthur Gander”

Larisa Iordache, locul doi la “Memorialul Arthur Gander”

Larisa Iordache a încheiat pe locul doi "Memorialul Arthur Gander" din Elveţia. Larisa a obţinut un total de 43, 000 puncte.

Larisa a obţinut 14, 500 puncte la sărituri şi 13.500 la sol, după o ratare la ultima diagonală. În finală, vicecampioana mondială la individual compus a ales să concureze la sărituri, unde a obţinut 15,000 puncte.

Primul loc a revenit sportivei Daria Spiridonova, din Rusia, cu un punctaj de 43, 200, podiumul fiind completat de Giulia Steingruber, din Elvaţia, cu 42, 250 de puncte.

În întrecerea masculină, Marius Berbecar a ocupat locul al patrulea, cu 58, 150 de puncte. Câştigător a fost Oleg Verniaiev, cu 62, 250 de puncte. El a fost urmat de Fabian Hambuechen, cu 60, 200 de puncte, şi rusul Nikita Ignatiev, cu 59, 250 de puncte.

Anul trecut, Larisa Iordache s-a impus în întrecerea feminină, în timp ce la masculin, românul Andrei Muntean a ocupat poziţia a doua. Pentru Iordache şi Berbecar urmează Swiss Cup, turneu programat pe 2 noiembrie, la Zurich.

 

 

Cele mai citite

Salome Zurabișvili, președintele Georgiei, s-ao opus prin veto legii ‘influenţei străine’

Preşedintele Georgiei, Salome Zurabişvili, a anunţat sâmbătă că s-a opus prin veto legii criticate a 'influenţei străine', care a suscitat proteste masive în această...

Starea de sănătate a lui Robert Fico este una “pozitivă”

Prognoza referitoare la evoluția stării de sănătate a premierului slovac Robert Fico după tentativa de asasinat "este încurajatoare", a declarat sâmbătă ministrul slovac al...

Premierul slovac, Robert Fico, este stabil, dar în stare gravă

Premierul slovac, Robert Fico, împușcat acum trei zile, este în continuare în stare gravă, potrivit stirileprotv.ro. Oficialul a fost operat, din nou, vineri. Între timp,...
Ultima oră
Pe aceeași temă