12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialLăcătuş: E dureros că am pierdut, mai ales că am jucat mai...

Lăcătuş: E dureros că am pierdut, mai ales că am jucat mai bine

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, şi-a felicitat jucătorii pentru felul cum s-au prezentat în meciul cu Dinamo, cu toate că rezultatul final le-a fost favorabil “câinilor”, informează realitatea.net.

Marius Lăcătuş a pus eşecul din meciul cu Dinamo pe seama neatenţiilor din defensivă, care au dus la cele două penalty-uri dictate în favoarea celor de la Dinamo, şi a ratărilor.

“Este păcat că am pierdut 3 puncte foarte importante în lupta pentru titlu, pe care trebuie însă să o ducem până la capăt. Este păcat de maniera de joc, s-a văzut că în fotbal nu întotdeauna cine joacă mai bine câştigă. Păcat de acele două momente de neatenţie, când am primit două lovituri de pedeapsă, păcat de ocaziile ratate. E dureros şi că am pierdut, şi că ne-am îndepărtat de primele poziţii, pentru că va fi greu să recuperăm. A fost un joc bun, dar din păcate nu am acumulat nici un punct. Dacă nu erau acele lovituri de pedeapsă, nu cred că Dinamo ajungea în situaţii clare de a marca”, a spus Lăcătuş, la finalul partidei de duminică.

Steaua a pierdut cu scorul de 1-2 derby-ul cu Dinamo, disputat în deplasare, în etapa a 11-a a Ligii I.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă