13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialKate Winslet şi Sam Mendes, a doua şansă

Kate Winslet şi Sam Mendes, a doua şansă

Actriţa din „Titanic” se despărţise de soţul său la începutul anului.

Actriţa Kate Winslet şi regizorul Sam Mendes, care au anunţat că s-au despărţit la începutul acestui an, au decis să ofere căsniciei lor o a doua şansă, urmând să stea împreună vara aceasta, informează site-ul popeater.com, citat de Mediafax. După o căsnicie de şapte ani, cei doi au un fiu, Joe, şi o cresc împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu fostul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

Britanicii Winslet şi Mendes s-au cunoscut în 2001, la puţin timp după divorţul lui Kate de Jim Threapleton. Kate Winslet şi Sam Mendes s-au căsătorit în 2003 şi au locuit în cea mai mare parte a timpului la New York şi în Marea Britanie. Ei vor petrece împreună această vară, încercând „să reaprindă scânteia” dintre ei, într‑una dintre reşedinţele din Marea Britanie ale cuplului.

Sam Mendes este un regizor cunoscut atât în domeniul cinematografiei, cât şi în cel al teatrului. Mendes a primit Oscarul pentru Regie în 1999, pentru filmul său de debut, „American Beauty”. Kate Winslet a fost preferata criticilor în sezonul trecut, primind Oscarul pentru rolul din „Cititorul/The Reader” şi un Glob de Aur pentru rolul din „Nonconformiştii/Revolutionary Road”. Acest film a fost regizat de Mendes. Rolul care a făcut-o celebră pe Kate Winslet este cel din „Titanic”.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă