12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialKate Middleton va avea statuie de ceară la Madame Tussauds

Kate Middleton va avea statuie de ceară la Madame Tussauds

Viitoarea soţie a Prinţului William, Kate Middleton, va avea peste câteva luni o copie a sa din ceară la renumitul muzeu Madame Tussauds, în galeria dedicată reprezentanţilor Casei Regale, potrivit Daily Mail.

Realizarea unei astfel de figurine necesită câteva luni de muncă, aşa că statuia lui Kate va fi gata abia spre sfârşitul anului, potrivit BBC. Cei de la muzeu aşteaptă să vadă şi dacă Middleton va dona şi haine pentru copia sa din ceară.

“Cel mai probabil, munca la statuie va începe la puţin timp după nuntă şi este nevoie de patru luni pentru a fi finalizată”, a spus un reprezentant de la Madame Tussauds

Middleton va fi aşezată alături de statuetele de ceară ale Reginei Elisabeta a II-a , Ducelui de Edinburgh, Prinţului Charles şi Ducesei de Cornwall, dar şi lângă cele ale Prinţilor William şi Harry.

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Regatului Unit, şi Kate Middleton se cunosc de nouă ani. Luna trecută, cei doi tineri au anunţat că se vor căsători, la 29 aprilie, în Catedrala Westminster Abbey din Londra.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă