6.3 C
București
duminică, 27 noiembrie 2022
AcasăSpecialJurnalista Hanna Liubakova anunță că administrația Zelenski neagă implicarea Ucrainei în uciderea...

Jurnalista Hanna Liubakova anunță că administrația Zelenski neagă implicarea Ucrainei în uciderea Dariei Dugin

Hanna Liubakova, jurnalist din Minsk, Belarus și coleg nerezident @AtlanticCouncil a scris pe contul său de Twitter că Ucraina nu este implicată în uciderea Dariei Dughin:

” În #Ukraine @Podolyak_M (n.r. contul Consilierului șefului biroului președintelui Ucrainei Volodymyr Zelenskyy) administrația Zelenski a negat implicarea Ucrainei în moartea Dariei Dugin. Șeful biroului președintelui a afirmat că în Rusia, diferite grupuri criminale luptă pentru putere și influență.

Propaganda rusă va folosi moartea ei pentru a justifica războiul și a crea frică în rândul rușilor.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă